BAROMUZ ÜYESİ AVUKAT GÜVEN DALAY VEFAT ETMİŞTİR.
Tarih: 21.02.2018| Okunma Sayısı: 2884

      

       Bartın Adliyesi Bahçesinde yapılan cenaze törenine  Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun,   Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Arslan  ve çok sayıda avukat meslektaşlarımız adliye çalışanlarımız ve vatandaşlar katılmış olup,Baro Başkanımız Av.Ferhat Parlatır'ın törende yapmış olduğu konuşmasında;
 
       "Baromuz avukatlarından  Av.Güven Dalay 'ı kanserle olan yaşam mücadelesinde kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bugün  son kez geldiği Adliye den  ebedi dünyaya  uğurlamak üzere biraraya gelmiş bulunmaktayız.
       1944 yılında dünyaya gelen Güven Abimiz İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1975 yılında yemin ederek avukatlığa Bartın da başlamış ;  yaşamının son anına kadar Baromuza bağlı olarak avukatlık mesleğini fiilen yürütmüştür.
       Yargının kurucu unsurlarından olan savunma makamı görevinde; 43 yılı aşan hizmet süresi ile,  başarılı bir avukat olarak;  daima saygıyla özlemle anacağız.
        Değerli meslektaşımızı 43 yıldır Adalet için hizmet ettiği  Bartın Adliyesinden  hep birlikte uğurluyoruz.
        Başımız sağolsun ;üstadıma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm meslektaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Var ise hakkımız helal ediyoruz."şeklinde belirterek sonrasında yapılan duanın ardından son yolculuğuna meslektaşımız Güven Dalay hüzünle uğurlanmıştır.Kendisine birkez daha Allah tan rahmet diler, Avukatlık görevinde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı saygıyla sevgiyle özlemle anıyoruz.  
 
 
 

28.03.2024
AV. FERHAT PARLATIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.