BARO İLE BASIN FUTBOL MÜSABAKASINDA KARŞILAŞTI
Tarih: 6.04.2017| Okunma Sayısı: 2212

 
 
 
 
 

5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Bartın Barosu ile Bartın yerel basın temsilcileri Arena Halı Sahada karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, basın ve Bartın Barosu Avukatları galibiyet için ter döktü.

Kazanan dostluk oldu

İlimizde 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında basın mensupları ile Bartın Barosu Avukatları arasında oynanan dostluk maçında gülen taraf avukatlar oldu. Zaman zaman basın açıklamalarında bir araya gelen gazeteciler ve avukatlar, karşılaşma öncesi sohbet etme imkanı bularak sıcak diyaloglar kurdu. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, basın ve Bartın Barosu Avukatları galibiyet için ter döktü. Fair Play havasında geçen ve çok sayıda avukatın ve basın mensubunun da izlediği maç, renkli görüntülere sahne oldu. Dostluk maçının sonunda Bartın Barosu tarafından maça katılanlara baklava ikram edildi. Maçın ardından basın ve Bartın Barosu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basınspor etkili oyununu sürdüremedi

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan Basınspor, ilk on dakikalık bölümde farkı 2’ye çıkartmayı başardı. Rakibine ilk yarı net fırsatlar vermeyen Basınspor, ilk yarı rakip kalede etkili ataklar geliştirmesine rağmen farkı açamadı. İlk yarı Basınspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona ererken ikinci yarıda Basınspor, Bartın Barosu karşısında etkili oyununu hissettiremedi. Basınspor’un ikinci yarıda da vasat bir futbol ortaya koyması farkın açılmasına neden oldu. Dostluk maçının ilk yarısını 2-1 galip kapatan basın mensupları, ikinci yarı Bartın Barosu’nun etkisini artırmasıyla sahadan 13-9 mağlup ayrıldı.

Yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum

Bu tür karşılaşmaları geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır; “5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Bartın basınımızın temsilcileriyle böyle bir etkinlik gerçekletirdik. Her zaman haberleri Bartın Basını veriyordu. Bugün de biz verelim. Bugünkü haber Bartın Barosu’ndan. Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında ilimiz halkın haber elçileri ile halkın adalet elçileri halı saha futbol müsabakasında karşılaştı diyebiliriz. Güzel bir maç oldu. Kazanan ya da kaybedenin olmadığı bir maçtı. Dostluk kazandı. Bu maçlarda önemli olan skor değil, Bartın Barosu’nun ve basın mensuplarının birlik ve beraberlik için olmasıdır. Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 
 

29.03.2024
AV. FERHAT PARLATIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.