TBB. 35.OLAĞAN GENEL KURULU SAMSUN'DA GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 5.05.2019| Okunma Sayısı: 973

Gazi M.Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a gelerek Kurtuluş Mücadelesinin ilk adımının atılmasının 100.Yıldönümü nedeniyle Samsun'da yapılması kararı alınan TBB. 35.Olağan Mali Genel Kuruluna Baro Başkanımız Av.Arb.Ferhat PARLATIR, Baromuz delegeleri Av.M.Oktay YALÇIN ve Av.R.Ahmet ÇAVUŞOĞLU'nun katılımı ile Samsun Barosu ev sahipliğinde 04.05.2019 Tarihinde Samsun'da gerçekleşti. 
 
Samsun Atatürk Heykeline, TBB Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile  Baro Başkan ve Delegelerin  çelenk sunumu, TBB. Başkanı Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu'nun açılış konuşmasının ardından, Samsun Barosu Başkanı Av.Kerami Gürbüz, Düzce Barosu Başkanı Av.Azade Ay, Mersin Barosu Başkanı Av.Bilgin Yeşilboğaz ve Siirt Barosu Başkanı Av.Nizam Dilek olarak oluşturulan Divan Başkan ve Kurulunun ardından çalışmalarına başlayan Genel Kurul da TBB. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile ibra edildi. 
 
Genel Kurul da ayrıca TBB. tarafından vekalet pul gelirlerinden Barolara ödenen kısmından mahsup edilen TBB aidat borcu kesintisi uygulamasının 2019 yılından itibaren yapılmaması kararı da alındı.

29.03.2024
AV. FERHAT PARLATIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.