Tarih: 22.02.2019| Okunma Sayısı: 2535

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “CMK'da İstinaf” konulu meslek içi ve staj eğitim özel programı 22 Şubat 2019 Cuma günü TBB Ayaş tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Dr. Fahri Gökçen Taner tarafından verilen eğitime Bartın, Karabük ve Kastamonu Baro Başkanları,Yönetim Kurulu Üyeleri,TBB Delegeleri  ve avukat stajyerleri katıldı.

Meslek içi ve staj eğitim özel programı Bartın Baro Başkanımız av.Ferhat Parlatır,Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Ünsal Toker, Genel Sekreter Av. Sabiha Tekin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Filiz Saraç, Karabük Barosu Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan, Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir ile Baromuz Yönetim Kurulu Üyelerimizden Başkan Yardımcısı Av.Erdal Erdem, Baro Genel Sekreterimiz Av.Kübra Alp, Baro Saymanımız Av.Nail Öztürk,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Hakan Arslan,Av.İbrahim Gören, Türkiye Barolar Birliği Delegelerimiz Av.R.Ahmet Çavuşoğlu, Av.M.Oktay Yalçın ve Stajyerlerimiz Banu Akçil,Berna Akdoğan Enes Sefercik,Mert Işıkoğlu ve Yasin Budak katılım sağlamışlardır.

26.04.2024
AV. FERHAT PARLATIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.