Tarih: 14.11.2018| Okunma Sayısı: 1018

Sn. Av. Ferhat PARLATIR

Bartın Baro Başkanı

 

 

Baro Başkanlığına seçilmeniz münasebetiyle sizi ve Baronuz kurullarına seçilen değerli üyelerinizi tebrik ediyorum.

 

Toplumun ve bireyin haklarını koruyan, adalet tasavvurunu yaşatan önemli bir misyonu olan avukatlarımız, yargılama faaliyetinin vazgeçimez unsuru, adalet hizmetlerinin önemli bir paydası durumundadır. Avukatların meslek kurulu§u olan barolarımız ise gerek mesleğin gelişimi ve mesleki faaliyetlerin sürdürülmesinde gerekse vatandaşlarımızın adalet hizmetlerine erişiminde kritik bir görevi icra etmektedir.

 

Mensubu olmaktan iftihar ettiğim avukatlarımızın mesleki faaliyetlerini kolaylaştırıcı adımları atmayı, mesleki sorunların çözümünü ve mesleki itibarin y0kseltilmesini, ülkemizdeki adalet hizmetlerinin kalite ve standartlarının artırılmasını hedeflerimizin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Bu ortak hassasiyet zemininde çaIışmaIarımızı sürdürürken tüm meslektaşlarımızın ve baroların yapıcı katkı, destek ve önerilerinden yararlanmak arzusundayız.

Bu vesileyle Baro Başkanı seçilmeniz nedeniyle şahsinizi, yönetim, denetim ve disiplin kurullarınızdaki üyeleriniz ile yeni seçilen delegelerinizi bir kez daha kutluyor, başarılı bir çalışma donemi diliyorum.

 

 

 

 

Abdulhamit GÜL Adalet Bakanı

19.04.2024
AV. FERHAT PARLATIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.